Søk
Close this search box.

Nyheter

Håper teknologiparken er ferdig i løpet av 2022

Omsetningsmålet for 2025 ble nådd allerede i 2021, da setter vi oss nye mål! Det har i flere år vært planer om en teknologipark på Dalen, nå har det blitt fart i planene. Teknologiparken blir en forlengelse av det eksisterende bygget, med store glassfasader mot vannet. Målet er å skape et godt miljø for gründere, og trekke til seg folk som har idéer og vil skape noe – en minivariant av Telemark teknologipark. Tokke kommune har gitt oss støtte vi setter stor pris på, og vi håper å kunne gi noe tilbake til kommunen og lokalsamfunnet. https://www.vtb.no/naeringsliv/det-siste-aret-har-omsetninga-gatt-ein-veg-na-hapar-dei-teknologiparken-er-ferdig-i-lopet-av-aret/

Phone:
(+47) 350 77 213

E-mail:
post@dalen-mekaniske.no