Søk
Close this search box.

Karriere

Her finner du lenke til stillingsannonse når vi aktivt søker etter nye medarbeidere, vi tilbyr gode kolleger og muligheter for utvikling. Hvis du tror vi kan være en bra match – send oss en åpen søknad på e-post.

Hos oss får du gode kolleger og muligheter for utvikling, i et godt arbeidsmiljø.

Les mer om å jobbe og bo i Tokke kommune her.

Automatiker

Vi leter etter en automatiker, og kan tilby gode betingelser om du er den vi ser etter.

Vi trenger noen som kan automasjon og robotisering, PLS-styring, og som kan konstruere og bygge maskiner og spesialutstyr. Her kan du få frihet til å forme egen arbeidshverdag!

I tillegg har Tokke kommune mye å by på for nye innbyggere, verdt å nevne i disse tider er at kommunen har makspris på strøm.

Vi oppgir ikke kvalifikasjonskrav for denne stillingen, det blir ingen personlighetstest eller avanserte intervjurunder – vi ser etter rett person til jobben, og vektlegger personlig egnethet.

Hvis du passer beskrivelsen vil vi gjerne høre fra deg! Ring oss på 35 07 72 13 eller send en e-post til administrasjon@dalen-mekaniske.no

Søknadsfrist:

Link:

December 31, 2023

administrasjon@dalen-mekaniske.no

Sommervikarer

Sommerjobb? Vi planlegger ferieavviklingen tidlig på året, har du lyst på sommerjobb hos oss lønner det seg å sende en søknad i perioden januar-april, da har vi søknaden din lett tilgjengelig når vi planlegger sommeren. Send oss gjerne en søknad på epost.

Søknadsfrist:

Link:

April 30, 2023

administrasjon@dalen-mekaniske

CNC-operatør

Vi ser alltid etter CNC-operatører – er du CNC-operatør som leter etter jobb vil vi gjerne høre fra deg! Send oss gjerne en epost.

Søknadsfrist:

Link:

December 31, 2024

administrasjon@dalen-mekaniske