Søk
Close this search box.

DM Energy Fyresdal

Stor maskinering, CNC-skjærebrenning, platearbeid, sveising og oppmåling

I vår avdeling på Moland i Fyresdal (tidligere Moland Mekaniske AS) har vi spesialister på maskinering, og leverer CNC-skjærebrenning, platearbeid og sveising. I samarbeid med våre partnere kan vi tilby de fleste mekaniske tjenester. Med beliggenhet sentralt i Sør-Norge er det aldri for lang vei, verken til øst eller vest.
Vi har oppdrag innen offshore, landbasert industri og vannkraft, og opererer ofte som underleverandør til større leverandører som f.eks. Vestmar Production, Bandak, Ekstrand Verksted og Notech. Og har også direkteleveranser til store aktører som Statkraft.

Maskinering, skjærebrenning, platearbeid og sveising

DM Energy Fyresdal er spesialist på maskinering og leverer også CNC skjærebrenning, platearbeid og sveising.

I samarbeid med våre partnere kan vi tilby de fleste mekaniske tjenester. Vi jobber med oppdrag innnen offshore, landbasert industri og vannkraft, og har kunder fra Stavanger til Oslo. Den geografiske beliggenheten midt i Sør-Norge gjør at det aldri er lang vei, verken til øst eller vest.

Maskinering
Vi har har en maskinpark som er egnet for litt større maskineringsoppdrag. For oppdrag som ikke passer for oss, samarbeider vi med dyktige samarbeidspartnere med relevant utstyr.

CNC Skjærebrenning
Brennebordet på vår CNC-maskin kan håndtere emner på opptil 3000 x 8000 mm.

Sveising og platearbeid
Vi har har erfarne sveisere som er sertifisert til flere sveisemetoder og utfører større eller mindre plate- og sveiseoppdrag på flere typer materialer.

Mekanisk arbeid
Vi utfører sammenstilling, reparasjoner og vedlikehold av diverse utstyr for vannkraft, landbasert industri og offshore.

Oppmåling

Tjenester

Phone:
(+47) 350 77 213

E-mail:
post@dalen-mekaniske.no